La Priboieni, a fost finalizată sala de sport și s-a înființat rețeaua de distribuție gaze naturale

de | 28.01.2024 19:55 | Din ediția tipărită, Administrație, Județean

Investițiile continuă în comuna Priboieni atât pentru elevi, cât și pentru întreaga comunitate.

În luna decembrie, a fost finalizat un proiect așteptat, sala de sport de la Școala Generală 8 clase, sat Paraschivești. Copiii vor avea de acum posibilitatea să desfășoare orele de educație fizică în condiții cât mai bune. Obiectivul de investiții a fost finanțat prin Compania Națională de Investiții și are o valoare de 1,8 milioane de lei fără TVA. Sala de sport are o suprafață de joc de 170 mp, patru vestiare, dușuri pentru fete, dușuri pentru băieți și pentru profesori, grupuri sanitare, birou pentru profesori, cabinet medical, depozit de materiale sportive.

De asemenea, a fost aprobat ordinul pentru înființarea unei rețele inteligente de distribuție a gazelor naturale. Ministerul Dezvolătării și Ministerul Energiei au semnat și aprobat ordinul privind aprobarea listei obiectivelor de investiții și sumele alocate acestora pentru finanțarea Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, pentru categoria de investiții prevăzută în Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 95/2021 pentru aprobarea programului de investiții „Anghel Saligny”, pentru județul Argeș, în perioada 2022-2028. De la bugetul de stat a fost alocată suma de 10.000.000.00 pentru obiectivul de investiții „Înființare rețea inteligentă de distribuție gaze naturale în UAT-urile partenere (UAT Priboieni, UAT Dobrești, UAT Boțești, UAT Beleți-Negrești și UAT Cândești).

Înfiinţarea unei reţele inteligente de distribuţie a gazelor naturale în comuna noastră va aduce confort, eficiență și oportunități noi pentru toți locuitorii. Scopul investiţiei este deservirea populaţiei, prin asigurarea alimentării cu gaze naturale în condiţii de siguranță, economice și prietenoase cu mediul înconjurător. Este un proiect pentru care am luptat ani de zile şi, pe lângă confortul din locuinţe, această investiţie va contribui şi la dezvoltarea economică a localităţii noastre”, anunța primarul Sorin Lupu. 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bradu. S-a început proiectul pentru un centru de zi de recuperare pentru copii cu dizabilități

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/berta-dima/" target="_self">Berta Dima</a>

Articol scris de Berta Dima

Absolventă a programului de master Jurnalism Tematic, Universitatea București, experiență în presă din anul 2020, pasionată de domeniul social.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Priboieni