anchetaonline.ro

Jill Biden a ajuns în România

de | 06.05.2022 17:40 | După subiect, Național, Știri

În urmă cu câteva minute, prima doamnă a Americii, Jill Biden a ajuns în România. Ea se află la baza aeriană Mihail Kogălniceanu, unde se va întâlni cu militarii americani, iar apoi se va deplasa la București.

În drum spre România și Slovacia pentru a petrece Ziua Mamei cu mame și copii ucraineni care au fost forțați să plece de acasă din cauza războiului lui Putin. De asemenea, voi vizita trupele americane și-mi voi exprima recunoștința pentru ajutorul oferit țărilor vecine și organizațiilor umanitare”, a scris Jill Biden pe Twitter înainte să aterizeze în țara noastră.

Prima doamnă de la Casa Albă face o vizită atât în România, cât și ân Slovacia, în următoarele zile. Va avea întrevederi cu membrii ai serviciilor SUA, reprezentanții ambasadelor și refugiați ucraineni. De asemenea, soția lui Joe Biden se va întâlni și cu voluntarii implicați în acțiunile umanitare ce implică războiul din Rusia.

Sâmbătă, pe 7 mai, aceasta se va întâlni cu membrii Guvernului, angajații ambasadei SUA, cu voluntarii, dar și cu reprezentanții din învățământul românesc care îi ajută pe copiii ucraineni în privința integrării în mediul școlar.

După aceste întrevederi, prima doamnă a Americii va merge în Slovacia, unde va întâlni membrii ambasadei SUA. În cea de-a doua zi de weekend, va merge Kosice și Vysne Nemecke, pentru a se întâlni cu refugiații și cu voluntarii din țara respectivă.

Ea va petrece Ziua Mamei (8 mai, în SUA, n. red.) în Kosice și Vysne Nemecke, Slovacia, cu mame și copii ucraineni, înainte de a merge la Bratislava pentru a se întâlni cu oficialii guvernamentali” , au transmis jurnaliștii americani.

Foto Reuters

 

Soldatul rus sfătuit de soție să violeze femeile din Ucraina – CAPTURAT!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Jill Biden | Joe Biden | SUA