Primar Ion Gîrleanu: „Am început implementarea a încă unui proiect foarte important”

de | 01.05.2024 09:36 | Județean, Administrație

Primarul Ion Gîrleanu vine cu vești bune! La Bogați a început implementarea a încă unui proiect foarte important și anume canalizarea celor 2 străzi: Valea Zimbrului și Crinului.
„După care voi trece la asfaltarea lor.” a mai transmis primarul comunei Bogați.
Ion Girleanu Bogati
În acest context Ion Gîrleanu apelează la înțelegerea locuitorilor din zona respectivă în ceea ce privește blocarea traficului de mașini în timpul zilei, acolo unde se va lucra.
„În discuția cu firma care execută canalizarea am stabilit ca la sfârșitul fiecărei zile de lucru rețeaua va fi refăcută la starea inițială astfel încât să nu fie probleme pe parcursul nopții.
Doresc să vă informez de faptul că, în prezent, este începută și procedura pentru canalizarea străzii Primăverii din satul Bârloi.
Astăzi s-a răspuns la clarificările primite de la Ministerul Dezvoltării în vederea aprobării proiectului pentru locuințele sociale – cele 16 apartamente pe care vreau să le construiesc pe locul fostului dispensar.
După cum ați observat, în „Săptămâna verde”, când copiii din Școala Bogați nu au fost prezenți în clase, s-au intensificat lucrările aferente proiectului privind creșterea eficienței energetice, perioadă în care am vizitat firma constructoare și am constatat ce frumos lucrează.
Emoția creată de începerea acestor proiecte și de continuarea celor aflate în curs de implementare mi-a condus dorința de a împărtăși aceste realizări cu dumneavoastră și pentru că în această perioadă sufletul nostru trebuie să se îndrepte spre Dumnezeu, spre minunea învierii Domnului nostru Iisus Hristos, las unele lucruri pentru a le spune în campania electorală.
Vă doresc ca în această săptămână a Patimilor să aveți parte de sănătate, bucurie și speranță!
Să auzim de bine!”, este mesajul transmis pe pagina de socializare de Ion Gîrleanu, primarul comunei Bogați.
Foto: Facebook Ion Gîrleanu
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bogați | Ion Gîrleanu | Ministerul Dezvoltării

Ultimele articole