Argeșenii sunt așteptați la „Sărbătoarea Primăverii, Muncii și Bucuriei”

de | 30.04.2024 11:00 | Mioveni, Lifestyle

  • Sărbătoare la Făget!
sarbatoare la Faget
Ziua Muncii va fi sărbătorită la Mioveni, printr-o tradițională serbare câmpenească, în mijlocul naturii, în zona de picnic Făget, informează reprezntanții Centrului Cultural Mioveni.
Aceștia mai anunță că în perioada 10-12 mai 2024, Primăria Orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni organizează o serie de manifestări cultural-artistice prilejuite de ediția din acest an a evenimentului „Sărbătoarea Primăverii, Muncii și Bucuriei.”
sarbatoare la Faget
Bucurați-vă de o primăvară însorită și haideți să petrecem alături de elevii cursului de canto muzică populară al Centrului Cultural Mioveni, elevii Clubului Copiilor Mioveni, Ramona Dumitrache, Ansamblul Folcloric “Plai de Dor”, Ansamblul de mandoline “NOVA”, Ansamblul “Dorulețul” și Taraful de la Argeș, alături de George Mărgineanu, Mihaela Chirițescu, Diana Lică și Vasia Oprea, este mesajul transis de Centrul Cultural Mioveni. 
Argeșenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Vă așteptăm într-o atmosferă de sărbătoare, la marginea pădurii, pe Platoul de Picnic Făget!”, mai transmit reprezentanții instituției.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Mioveni