Competiția Grappling Industries. Echipa argeșeană MatSide s-a clasat pe primul loc la Viena

de | 29.04.2024 18:51 | Județean, Lifestyle

Momente de triumf la Grappling Industries de la Viena. Argeșenii de la MatSide a obținut locul I pe echipe la divizia de Kids and Teen în cadrul prestigioasei competiții Grappling Industries de la Viena. Această victorie este o dovadă a excelenței și a spiritului tinerilor sportivi.

Din echipa antrenorilor care pregătesc copiii de la MatSide face parte și polițistul piteștean de penitenciare Mihai Buidan. Vă reamintim că în luna mai a anului trecut, Mihai Buidan a obținut titlul de campion european la Brazilian Jiu. Potrivit celor de la MatSide, este pentru a treia oară când MatSide demonstrează superioritatea pe tatami la nivel internațional, confirmându-și statutul de lider în arta Brazilian Jiu Jitsu printre tineri, după dominări impresionante și la Campionatul Balcanic din Bulgaria și la Naga Europe din Germania. ”Suntem singura echipă din România care se mândrește cu această distincție, consolidându-ne reputația nu doar pe plan național, ci și internațional. Aceste victorii nu sunt doar ale sportivilor, antrenorilor, sau ale clubului, ci ale întregii comunități care susține și crede în valorile pe care le promovăm. Felicitări copiilor, antrenorilor și tuturor celor care au contribuit la aceste succesuri remarcabile. Fiecare antrenament, fiecare sacrificiu și fiecare moment de îndoială au fost răsplătite. Sunteți adevărați campioni și un exemplu de urmat! Continuăm să ne antrenăm, să învățăm și să creștem împreună, pregătiți pentru următoarele provocări. MatSide nu este doar o echipă; este o familie, o comunitate, o forță”, au transmis cei de la MatSide pe pagina de Facebook.

Sursă foto: screenshot Facebook MatSide Pitești – Vladesti -Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Iată programul Bazinul de Înot Mioveni în minivacanța de Paște!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mihai Buidan