Primarul Panţurescu a luat la pas şantierele din Curtea de Argeş

de | 15.09.2022 18:00 | Știri, Administrație, Curtea de Argeș

Pentru că bunul mers al unui proiect de investiţii nu poate fi asigurat dintr-un birou, primarul Constantin Panţurescu obişnuieşte să ia periodic la pas şantierele deschide în diferite zone ale municipiului pe care îl conduce.

asfaltare curtea de arges primar panturescu

Primarul a stat de vorbă cu inginerii şi muncitorii

Şi săptămâna trecută edilul a trecut în revistă personal lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere care se execută în prezent în Curtea de Argeş. Astfel, Constantin Panţurescu a mers pe mai multe străzi din oraş unde muncitorii Serviciului Public de Gospodărie Comunală (SPGC) execută diverse lucrări, precum şi la podul peste pârâul Valea Iaşului, din zona benzinăriei Luk Oil. Primarul a stat de vorbă cu inginerii şi cu diriginţii de şantier, s-a interesat de ritmul lucrărilor şi a solicitat detalii privind termenele de finalizare, cerând, ca de fiecare dată, calitate din partea echipelor care execută lucrările.

Conform graficului de lucrări programate pentru acest an, formaţia „Întreţinere şi reparaţii  străzi” din cadrul SPGC Curtea de Argeş are pe listă lucrări de reparații cu mixturi asfaltice (plombări sau covoare asfaltice) la străzile Forestieri, Barajului, Progresul, Neagoe Vodă, Tarnița, Rozelor, Constantin Dobrescu, Decebal, dar şi mai multe parcări din oraş.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cele mai importante străzi din Curtea de Argeş intră în reabilitare

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Constantin Panțurescu | Curtea de Argeş | SPGC