Primăria Municipiului Pitești, pe YouTube

de | 30.01.2023 11:45 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Municipalitatea din Pitești devine activă și pe YouTube. Administrația locală a lansat un canal pentru informarea piteștenilor cu privire la activitățile și proiectele instituției. Canalul este făcut încă din 2017, însă de două zile l-au lansat publicând o filmare.

Primăria Municipiului Pitești a lansat canalul YouTube dedicat prin care va fi posibilă informarea, cu privire la activitățile și proiectele administrației publice locale, în timp real sau prin accesarea arhivei, anunță administrația locală pe Facebook-ul instituției.

”De mâine, 31.01.2023, ședințele Consiliului Local vor fi transmise live și pe canalul de YouTube al primăriei. Accesarea canalului va fi extrem de simplă, astfel încât piteștenii să poată fi mereu la curent cu noutățile. În conformitate cu angajamentul nostru de a fi transparenți și apropiați de cetățenii noștri, canalul YouTube va fi un instrument important de comunicare și informare. Abonați-vă și rămâneți conectați cu Primăria Municipiului Pitești!”, se arată în postarea publicată pe Facebook-ul instituției.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mâine se votează proiectul de buget la Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole