Primăria Pitești face apel către cetățeni: „Patrimoniul public trebuie respectat!”

de | 06.06.2023 11:07 | Știri, Administrație, Eveniment, Județean, Pitești

  • Bărbat prins de polițiștii locali când scotea flori dintr-un ghiveci de peste râul Argeș. Video AICI
O patrulă a Poliției Locale Pitești a surprins seara trecută, 5 iunie, un cetățean din Priboieni care, însoțit de soție, scotea flori dintr-un ghiveci amplasat pe balustrada podului de peste râul Argeș.
De precizat că în bagajele soției au fost descoperite, ulterior, mai multe astfel de flori sustrase din ghivecele aflate în zona respectivă.
În urma faptei comise, polițiștii locali i-au aplicat bărbatului de 23 de ani o amendă în valoare de 1 500 de lei.
Pe această cale, municipalitatea piteșteană face apel, către cetățenii orașului – și nu numai – să dea dovadă de spirit civic.
Prin adoptarea unei conduite corecte în societate (fără a distruge mobilierul stradal, florile, obiectele din parcuri sau de la locurile de joacă), dar și prin semnalarea oricăror fapte de acest gen, sancționate prin amendă usturătoare, dar și prin răspundere penală!”, transmit reprezentanții Primăriei Pitești. 
Video: Facebook Primăria Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Pitești

Ultimele articole