Primăria Pitești a premiat 91 de cupluri cu peste 50 ani de căsătorie

de | 13.12.2023 12:55 | Pitești, Administrație

Astăzi, Primăria Muncipiului Pitești a fost gazda unei noi ceremonii de premiere a seniorilor care au împlinit 50 și, respectiv, 60 de ani de căsătorie. În cadrul evenimentului, primarul Cristian Gentea a oferit diplome aniversare, un premiu simbolic în bani și câte un buchet de flori fiecărui cuplu longeviv.

Cele 78 de perechi care au împlinit recent 50 de ani de căsătorie, precum și cele 13 cupluri care împlinesc în 2023 nu mai puțin de 60 de ani de căsătorie reprezintă un exemplu de devotament și reziliență în fața provocărilor vieții în doi, prin asumarea responsabilității și a angajamentului de a se sprijini reciproc și de a crește o familie împlinită.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”91 de cupluri au dat curs invitației noastre de a celebra un moment foarte important în viața dumnealor: 50 și chiar 60 de ani de căsătorie!

Cu bucurii și necazuri, dar împreună, au trecut peste timp, și iată-ne azi apreciindu-i ca pe modele de viață!

În numele Primăriei Municipiului Pitești și al Consiliului Local le mulțumesc pentru exemplul pe care îl dau piteștenilor, oferindu-le cu drag un dar simbolic în bani, o diplomă și un buchet de flori!”, a transmis Cristian Gentea, pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Liceul cu Program Sportiv “Viitorul” Pitești. Când începe construcția pentru sala de sport cu 180 de locuri?

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole