Primăria Pitești a premiat peste 80 de cupluri longevive

de | 13.06.2023 12:46 | Știri, Administrație, Pitești

Administrația locală din Pitești a premiat astăzi peste 80 de cupluri care împlinesc 50 sau 60 de ani de căsătorie neîntreruptă. Cuplurile au primit bani, diplomă, flori și mesajul de mulțumire pentru exemplul pe care îl oferă generațiilor tinere cu privire la valorile familiei și importanța stabilității în cuplu.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea Sursă foto: Facebook Cristian Gentea

”În numele municipalității piteștene am acordat astăzi, celor peste 80 de cupluri care împlinesc 50 sau 60 de ani de căsătorie neîntreruptă, un premiu simbolic în bani, o diplomă aniversară și o floare, în semn de mulțumire din partea comunității noastre pentru exemplul pe care îl oferă generațiilor tinere cu privire la valorile familiei și importanța stabilității în cuplu.

Felicitări din toată inima, să se bucure alături, mulți ani de acum înainte, de tot ce au tezaurizat alături de soție sau soț, să fie împliniți de copii, nepoți și strănepoți! La mulți ani!”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Masă rotundă de energie nucleară găzduită de Universitatea din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole