anchetaonline.ro

Primarul Comunei Budeasa a fost agresat fizic, în public!

de | 01.06.2023 19:57 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean

Primarul Comunei Budeasa, Mihai Rachieru, a fost agresat fizic, astăzi, 1 iunie, de doi indivizi cu vârste cuprinse între 70 și 40 de ani, tată și fiu, în timp ce se desfășurau pregătirile alocate zonei unde va avea loc Ziua Comunei Budeasa. Întreg evenimentul a avut loc în jurul orei 12:20.

Acesta a postat un întreg mesaj pe rețelele de socializare, în care a prezentat evenimentul la care a luat parte, fără să vrea, în cursul zilei de astăzi.

 

În cursul zilei de astăzi, în timp ce se lucra pentru amenajarea zonei dedicate Zilei Comunei Budeasa, am fost agresat fizic și verbal de către doi cetățeni ai comunei care își doreau să mă determine să nu mai organizez acest eveniment, motiv pentru care am apelat la organele abilitate în rezolvarea acestei situații. Mulțumesc acelor dintre dumneavoastră care deja au aflat de incident și mi-au transmis mesaje de susținere. Noi, cetățenii din Budeasa nu suntem așa, suntem oameni ai dialogului mai ales atunci când avem păreri diferite asupra unui subiect. Nu voi ceda în fața violenței, fie ea verbală și cu atât mai mult fizică, voi apela întotdeauna la organele abilitate, așa cum nu voi permite ca oricare alt cetățean al comunei să fie agresat pentru că are o altă opinie administrativă, socială sau politică.

Mașinăria de zgomot și fum pornită împotriva mea continuă să arunce fumigene. De aceea simt nevoia să fac câteva precizări…

Este greu să port o discutie cu cineva care nu dorește si nu se preocupă să știe ce înseamnă administrația, birocrația și așa mai departe. Este foarte ușor să comentăm din fața unui calculator fără măcar să verificăm informația înainte s-o postăm online…

Îi rog pe cetățenii care au întrebări sau nelămuriri, să mă sune, telefonul meu este deschis 24h/24h sau să vină la sediul primăriei unde ușa este deschisă pentru orice cetățean (nu am program de audiențe).

Informația oficială și corectă nu se culege din online, unde comentează oameni neavizați sau necunoscători.

Știu că de multe ori munca mea și a echipei din Primărie nu este suficient de vizibilă, că necesitățile sunt multe și că traiectoria unui proiect de la idee până la implementare este lungă și anevoioasă, însă am căutat întotdeauna să respect prevederile legale și interesele cetățenilor.

Vă asigur că depun toate eforturile pentru a asigura un trai mai bun locuitorilor comunei noastre și consider că împreună cu sprijinul dumneavoastră, în mare parte am reușit!

Cu stimă,

Primar Mihai Rachieru!”, a scris acesta, pe pagina oficială de Facebook.

Mai mult de atât, Mihai Rachieru a declarat, pentru surse Ancheta, că și viceprimarul a fost victimă a agresiunile celor doi bărbați. Acesta a precizat că a depus plângere penală împotriva celor doi.

Sursa Foto Facebook- Mihai Rachieru

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Acțiune de salvare pe munte! Un bărbat de 34 de ani a fost transportat la spital!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: