anchetaonline.ro

Lui Stelică Crăciun nu-i convine niciun magistrat

de | 01.06.2023 19:54 | Știri, Din ediția tipărită, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Doar în 2023 a deschis 6 procese cerând recuzarea judecătorilor şi a procurorilor din dosarele lui.

Controversatul afacerist Stelică Crăciun apelează la tot felul de tertipuri avocăţeşti pentru a pune beţe în roate proceselor în care este parte. Şi nu sunt deloc puţine! Cele mai multe sunt de natură economică, prin prisma afacerilor cu spaţiile comerciale din Piteşti pe care şi le-a însuşit de-a lungul timpului, la care se adaugă procesele penale cu acuzaţii diverse, de la şantaj la violarea sediului profesional, acesta din urmă vizând în fapt scandalul de la Primăria Mioveni, când a intrat peste primarul Ion Georgescu.

Pe lângă aceste speţe, însă, mai multe acţiuni în instanţă au fost iniţiate de către Stelică Crăciun pentru recuzarea magistraţilor desemnaţi să se ocupe de cauzele în care acesta este implicat. Nu mai puţin de şase astfel de cereri au depus doar de la începutul acestui an avocaţii omului de afaceri, prin care Stelică Crăciun a cerut retragerea din procesele sale a patru procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti şi doi judecători din cadrul Judecătoriei Piteşti.

Magistraţii care au analizat cererile le-au respins pe toate, aşa cum de altfel s-a întâmplat cu toate solicitările de recuzare pe care controversatul om de afaceri obişnuieşte să le facă de ani de zile în speţele sale. Cel mai recent episod de acest gen s-a consumat chiar săptămâna trecută, atunci când Stelică Crăciun a solicitat eliminarea procurorului de şedinţă din procesul de şantaj în care figurează ca inculpat.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Stelică Crăciun a pierdut definitiv fostele alimentări și restaurante luate de la Supercom

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Judecătoria Piteşti | Stelică Crăciun