anchetaonline.ro

Primarul comunei Suseni este noul președinte al Ligii Aleșilor Locali din cadrul PNL

de | 30.10.2022 18:36 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Politic

Duminică, 30 octombrie, a avut loc conferința de alegeri a Ligii Aleșilor Locali din cadrul PNL.

În urma voturilor, primarul comunei Suseni, Doru Radu, a fost ales președinte al LAL, obținând 253 de voturi. Contracandidații săi, Gelu Tofan a obținut 21 de voturi și Narcis Sofianu, 19 voturi.

La eveniment a fost prezentă și Alina Gorghiu, președinte PNL Argeș, care a vorbit despre alegerile care urmează, precizând că își dorește ca în curând PNL să câștige județul Argeș, condus de 32 de ani de PSD.

pnl arges2 1 - Primarul comunei Suseni este noul președinte al Ligii Aleșilor Locali din cadrul PNL

 

Sunt obiective pe care împreună ar trebui să ni le fixăm. Va trebui să îndrăznim mai mult pentru 2024 în Argeș, pentru ca, în 2028, să reușim să câștigăm județul care de 32 de ani este condus de PSD cu rezultate pe care le știți și dvs. Politica nu se face pe termen scurt, întotdeauna se face pe termen lung si avem obligația să fixăm aceste repere în timp, aceste standarde, ca să ne atingem obiectivele așa cum le-am stabilit!”, a transmis Alina Gorghiu.

Știm de unde plecăm! Avem prefect liberal, am câștigat în alegeri 24 de comune – între timp s-au alăturat echipei încă doi primari – avem peste 300 de consilieri locali, dar trebuie să fie și mai bine de atât!

Pentru că vreau să spulberam un mit. Mesajul că: „PSD are cam totul în județul nostru și nu poate fi bătut” este fals. Este un mit care va fi spulberat! Cei care vor gândi așa de acum vor avea de câștigat în 2024.”, a adăugat președintele PNL Argeș.

pnl arges - Primarul comunei Suseni este noul președinte al Ligii Aleșilor Locali din cadrul PNL

De asemenea, Alina Gorghiu a vorbit și despre realizările PNL făcute pentru administrațiile locale și nu numai.

Proiectul ”Anghel Saligny” este un mare succes în toată România pentru că era mare nevoie de astfel de investiții. Vorbim de un proiect de investiții care aici, in Argeș, sunt de peste 1,5 miliarde! Comunele conduse de primari PNL au în total 37 de proiecte aprobate, dintre care 22 vizează modernizări și asfaltări de drumuri sau construirea de poduri, 10 sunt pentru canalizare iar 5 sunt destinate alimentării cu apă.

Programul liberal ”Masa caldă”: la nivel național, 300 de unități de învățământ sunt incluse în anul școlar 2022-2023, dublu comparativ cu anul trecut și asta este meritul liberalilor. Un program bine gândit și necesar de care vor beneficia și elevi din trei comune conduse de primari PNL: Albeștii de Argeș, Hârtiești și Țițești.

De asemenea, îi felicit pe primarii din Argeș cărora le-au fost aprobate proiecte pe PNRR, componenta 10 Fondul Local: Căldăraru, Hârtiești, Moșoaia, Albeștii de Muscel, Bârla, Suseni, Albeștii de Argeș, Băbana, Schitu Golești, Buzoești. Sunt doar exemple care îmi vin acum în minte, dar fiecare dintre voi trebuie lăudat pentru proiectele voastre!”, a transmis Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dănuț Bica: PNL protejează românii indiferent de sursa de încălzire!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: