Primarul din Călinești cere mutarea dosarului! Fix la Parchetul Înaltei Curți!

de | 29.06.2022 13:44 | Știri, Eveniment, Județean, Rural

Dincolo de acuzațiile efective care sunt verificate de procurori în dosarul primarului Mihai Georgescu de la Călinești, întregul caz a stârnit și o puternică efervescență politică. PSD, partidul din care acesta face parte, imediat după ce au apărut primele materiale, l-a suspendat din toate funcțiile politice, iar după ce acesta a primit interdicția de a își exercita funcția, s-a dezis complet de el, anunțând că PSD Argeș se delimitează și întotdeauna se va delimita de orice atitudine imorală, mai ales dacă aceasta se petrece în cadrul administrației publice și l-au exclus.

PNL Argeș a început un alt demers, destul de vehement, pentru a face referendum în vederea demiterii lui Mihai Georgescu din funcția de primar. Ieri, 28 iunie, au început acțiunea strângerii de semnături în Călinești și au promis că nu se vor lăsa până nu îl vor scoate din Primărie!

Având în vedere turnura, inclusiv politică pe care a luat-o acest caz, considerând că tot ce se întâmplă este o înscenare făcută de adversarii politici, primarul comunei Călinești, Mihai Georgescu a solicitat preluarea dosarului de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție sau de către o altă unitate de Parchet din afara județului. În acest sens, a înregistrat chiar astăzi cererea de mutare a anchetei penale la o altă structură.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Călinești | Înalta Curte de Casație și Justiție | Mihai Georgescu | PSD | PSD Argeș