anchetaonline.ro

Servicii mai mult decât gratis! O prostituată din Pitești – Jefuită chiar de client!

de | 29.06.2022 13:41 | Știri, Eveniment, Importante, Pitești

În ziua marți, 28 iunie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările în cauza privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie și au reținut un bărbat de 32 de ani, din Pitești.

Inculpatul a sustras sume de 800 de lei, după ce a plătit-o pe femeie cu 200 de lei, banii pentru serviciile intime dintre cei doi. Bărbatul nu numai că și-a recuperat suma, dar a plecat cu mai mult!

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua anterioară, respectiv luni, 27 iunie, cel în cauză ar fi furat, prin violență, suma de 800 de lei, de la o tânără de 20 de ani, din Moșoaia. Cei doi se aflau la domiciliul fetei din municipiul Pitești.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propuneri de luare a unei măsuri preventive.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Unitatea Teritorială de Analiza Informațiilor Pitești.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat din Argeș – Reținut pentru acte sexuale cu o minoră de 14 ani!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești