Bărbat din Argeș – Reținut pentru acte sexuale cu o minoră de 14 ani!

de | 29.06.2022 11:22 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

În cursul zilei de ieri, 28 iunie, un bărbat a fost reținut de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, ca urmare a cercetărilor desfășurate în două dosare penale.

Marți, în data de 28 iunie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor, șiau reținut un tânăr în vârstă de 19 ani.
Din cercetările efectaute de către polițiști, s-a stabilit că, în perioada iulie-august 2021, un tânăr de 19 ani, din comuna Merișani, ar fi avut o relație de concubinaj cu persoana vătămată. Victima avea la acea vreme vârsta de 14 ani. Tot în acea perioadă, fata a întreținut cu acesta, de repetate ori, raporturi sexuale consimțite.
Astfel, după administrarea probatoriului, tânărul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 29 iunie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propuneri de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv

Sursa Foto impact.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

„The Guardian” – Reportaj despre zimbrii aduși în România!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole