PERICOL! Numărul urșilor în Argeș s-a dublat!

de | 29.06.2022 13:00 | Știri, Eveniment, Județean

Insituția Prefectului din Județul Argeș a transmis mai multe informații și imagini cu privire la întâlnirea care a avut loc în decursul zilei de astăzi, 29 iunie, la Colegiul Prefectural.

Printre aceste informații, a fost ridicată și problema urșilor, iar aceasta a fost dezbătută de către Mediu și Garda Forestiră.

Din ultimele verificări, numărul urșilor din județul Argeș s-a dublat! La momentul actual, vorbim de 800 de exemplare, numărul optim pentru aceste animale sălbatice este de doar 400.

De asemenea, această specie este protejată, însă în cazul evenimentelor în care aceștia se apropie de gospodăriile cetățenilor, se aprobă recoltare. Scopul este acela de a nu pune viața oamenilor în pericol.

În cazul în care apar animale sălbatice în apropierea gospodăriilor, cetățenii pot cere sprijin primăriilor. Prin prin intermediul lor se întrunesc comisiile care soluționează problema, dar și structurilor de ordine

Pentru mai multe informații, accesați linkul AICI !

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier în Drăganu!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole