anchetaonline.ro

Primarul a fost în Războieni. Cristian Gentea: ”Cei care nu vor respecta regulile riscă evacuarea!”

de | 30.05.2023 20:42 | Știri, Administrație, Pitești

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, a fost în această seară în Războieni, zona G1 – blocul de locuințe sociale unde a stat din nou de vorbă cu locatarii spunându-le că nu se mai tolerează comportamentul celor care fac mizerie în zona publică. Gentea le-a spus că se vor suplimenta camerele video, iar cei care nu vor respecta regulile riscă evacuarea!

”Am revenit în această seară în Războieni, zona G1- blocul de locuințe sociale, ca urmare a acțiunii de ecologizare desfășurată sâmbăta trecută, când s-au adunat tone de deșeuri din zona adiacentă.

Tocmai de aceea, am stat din nou de vorbă cu locatarii și le-am pus în vedere că nu voi mai tolera un asemenea comportament!

Deocamdată, am demontat, cu ajutorul colegilor de la SPEP și ADP, băncile unde se adunau și făceau o mizerie de nedescris, deși coșurile de gunoi erau la 5 m depărtare.

Mesajul este unul categoric: suplimentăm camerele video, montăm un gard la limita de proprietate cu pădurea, iar cei care nu vor respecta regulile riscă evacuarea!

Surprinzător, aflând că voi veni în zonă, se lucra de zor la curățenie pe fiecare etaj în parte.

Deci se poate, numai că data viitoare voi veni neanunțat!”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Se prelungește perioada de înscriere pentru examenul de Bacalaureat 2023

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea