Primarul din Găneasa a fost ridicat de procurorii DIICOT! Prejudiciu este de 5,6 milioane de euro

de | 21.07.2023 11:32 | Știri, Eveniment, Județean

Primarul comunei ilfovene Găneasa a fost săltat de procurorii de la Crimă Organizată, după ce au apărut mai multe detalii din afacerea cu iz penal „Camioneta”, în care ar fi implicat și acesta, conform Antena 3 CNN.

Procurorii DIICOT și polițiștii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Ilfov au descins la 23 de de adrese din București și Ilfov În dosarul cauzei. deschis pentru anihilarea unui grup criminal specializat în fapte de înșelăciune.

Un cetățean egiptean, alături de alte trei persoane, au constituit, în cursul anului 2021, un grup infracțional organizat, la care au aderat alți trei membri, pentru o înșelăciune care ar viza un alt egiptean cu afaceri în România, dar care stătea mai mult în țara de origine.

Totodată, potrivit unor surse din anchetă, printre aceste persoane se numără și edilul din Găneasa, Gabriel Niculae, alături de un consilier.

Primarul s-ar fi ocupat de ascunderea unor camionete care ar fi fost cumpărate de la omul de afaceri. Este vorba despre un prejudiciu de 5,6 milioane de euro, conform sursei citate.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Gospodărie înghițită de flăcări în Budeasa!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: