Deputatul Adrian Miuțescu: ”Controalele la căminele de bătrâni au fost făcute de mântuială”

de | 21.07.2023 11:40 | Știri, Județean, Național, Politic

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei, acuză că, în Argeș, controalele la căminele de bătrâni au fost făcute ”de mântuială”. Acesta consider că aceste acțiuni de control ”au fost făcute netransparent, să fie bifate”.

”Am declarat la Antena3 Pitești că în Argeș controalele la căminele de bătrâni au fost făcute de mântuială. Din 102 cămine controlate s-au închis doar două. Prefectul Perianu a fost în concediu, în Turcia, în săptămâna în care s-au efectuat controalele, la cererea primului-ministru. Eu l-aș fi demis!

Din cauza plecării sale în concediu, controalele au fost făcute netransparent, să fie bifate. În alte județe prefecții și primarii se duceau cu televiziunile după ei, cu aparatul de filmat. Nouă de ce ne e frică aici, că avem doi miniștri în Guvern? Iar unul dintre ei este chiar responsabil de treaba aceasta”, a scris deputatul Adrian Miuțescu pe pagina de Facebook.

Puteți urmări aici declarațiile făcute de Adrian Miuțescu.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei: ”Tuturor sărbătoriților le doresc multă sănătate, fericire și bucurie!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu

Ultimele articole