Prins de polițiștii argeșeni! S-a urcat la volan băut și a depășit pe linie continuă!

de | 03.08.2022 19:05 | Știri, Eveniment, Județean

  • Bărbat depistat de polițiști conducând cu viteză excesivă și sub influența alcoolului, în timp ce depășea pe linie continuă!

 

Ieri dimineață polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 45 de ani, din București, care conducea o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, pe DN 65, pe raza localității Lunca Corbului, în timp ce efectua manevra de depășire, încălcând linia continuă, aparatul RADAR înregistrând viteza de 87 de km/h, viteză peste limita legală pe acel sector de drum.

Totodată, în urma testătii cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație” transmit reprezentanții IPJ Argeș.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: