Prins cu permis fals! Un tânăr de 19 ani s-a ales cu dosar penal

de | 06.03.2023 16:26 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Prins cu permis fals! Un tânăr de 19 ani s-a ales cu dosar penal

Un tânăr de 19 ani nu a mai avut răbdare să obțină permisul de conducere și a hotărât să facă rost de unul fals, pentru a circula pe străzi.

Spre ghinionul lui, a fost prins de polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 București-Râmnicu Vâlcea, duminică, în timp ce conducea o mașină pe sensul către București, la km. 115.

Tânărul din Dâmbovița a prezentat documentul, emis de autoritățile din Grecia. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că actul era fals, deoarece nu îndeplinea „condițiile de fond și formă ale unui document autentic”.

Polițiștii au constatat că băiarul nu este deținător de permis de conducere.

Prin urmare, el s-a ales cu dosar penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Foto descriptiv Stirile ProTV

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident rutier cu victimă pe DN7! O mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1

Ultimele articole