Printre victimele accidentului de tren din Grecia ar putea fi și un român!

de | 02.03.2023 22:12 | Știri, Eveniment, Național

Consulatul General al României la Salonic a fost informat prin telefon de o persoană din comunitatea românească din Grecia, cu privire faptul că există o posibilă dispariție a unui cetățean român.

Se presupune că acesta ar fi una dintre victimele accidentului feroviar, care a avut loc în dimineața zilei de 1 martie 2023, în localitatea Tempe, a transmis Ministerul Afacerilor Externe, conform stirileprotv.ro.

În acest context, reprezentanții Consulatului General al României la Salonic au efectuat în regim de urgență demersuri pe lângă autoritățile locale de poliție din zonă (orașele Larisa, Tempe, Katerini și Salonic), precum și la unitățile medicale unde sunt internate persoanele rănite, pentru a verifica informația referitoare la existența unui cetățean român printre victime.
Totodată, MAE precizează că, în cursul dimineții zilei de 2 martie, o echipă consulară mobilă din cadrul Consulatului General al României la Salonic s-a deplasat în localitatea Larisa pentru a verifica dacă pe listele centralizatoare care cuprind persoanele decedate, spitalizate sau evacuate fără îngrijire medicală se regăsește persoana în cauză sau vreun alt cetățean român”, se prezintă în comunicatul MAE.

Persoana în cauză nu a fost identificată, până la acest moment, pe niciuna dintre listele disponibile la nivelul autorităților elene.

 

Foto Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tragic! Mamă și fiu, găsiți morți în casă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Digi | Grecia | Ministerul Afacerilor Externe