anchetaonline.ro

Procedură privind constituirea comisiilor de elaborare și de validare a planurilor-cadru de învățământ, în consultare

de | 17.08.2023 10:06 | Știri, Administrație, Național

Ministerul Educației anunță că a lansat în consultare publică procedura privind constituirea comisiilor de elaborare și de validare a planurilor-cadru de învățământ. Propunerile și sugestiile pot fi trimise până pe data 26 august 2023 pe adresa de e-mail consultare@rocnee.ro. Aici găsiți procedura suspăusă consultării publice.

Elaborarea și validarea planurilor-cadru de învățământ se realizează prin activități specifice în cadrul următoarelor comisii constituite la nivelul Ministerul Educației, în baza unui proces transparent de selecție:

  • Comisia de elaborare a planurilor-cadru de învățământ. Activitatea principală constă în elaborarea și revizuirea planurilor-cadru pentru nivelurile ce corespund învățământului preuniversitar obligatoriu – educație timpurie, învățământ primar, învățământ gimnazial și învățământ liceal, inclusiv cu adaptările necesare învățământului special și formei de învățământ cu frecvență redusă/seral
  • Comisia de validare a planurilor-cadru de învățământ. Activitatea principală constă în analizarea și validarea proiectelor de planuri-cadru de învățământ, ca etapă premergătoare celei de aprobare a acestora, prin ordin al ministrului educației, inclusiv de a face propuneri de îmbunătățire a planurilor-cadru de învățământ.

Foto descriptiv. Sursă foto: Ministerul Educatiei.

Citiți, de asermenea, pe anchetaonline.ro:

AZI. Curent oprit la Pitești, Bascov și în alte localități din Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: