Ion Prodănel, antreprenor: Eroul meu sunt eu peste 10 ani, iar – după ce trec acei ani – sunt eu peste încă 10 ani!

de | 14.02.2024 13:20 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

”Eroul meu sunt eu peste 10 ani, iar – după ce trec acei ani – sunt eu peste încă 10 ani” – este teoria după care se ghidează Ion Prodănel, unul dintre cei mai tineri și bine ancorați antreprenori din mediul privat argeșean. Este o teorie care definește încrederea domniei-sale în nevoia de a evolua permanent, de a te dezvolta profesional și managerial, de a ține ritmul cu schimbările, cu vremurile, cu tendințele.

”Ceea ce am înțeles eu din acest citat la care m-am raportat mereu este că trebuie să îți dorești tot timpul să fii o variantă mai bună și că «eroul» tău trebuie să fie tot timpul cu un pas în fața ta, chiar dacă acea persoană ești tu în viitor. Cam așa stau lucrurile referitor la cât de aproape sunt astăzi față de ceea ce îmi doream atunci când eram copil. ”, mărturisește domnia-sa.

Este normal ca planurile și pasiunile pe care le ai în tinerețea fragedă să se schimbe odată cu vârsta – explică Ion Prodănel, dar există anumite  valori care trebuie să rămână solide și constante.  

”Dacă principiile după care te ghidezi în viață sunt unele bune, atunci cred că adultul în care te transformi poate fi un exemplu pentru copilul din trecut.”- declară Ion Prodănel.

A crescut, de altfel, într-o familie cu puternic spirit de business. S-a specializat din punct de vedere educațional – atât în țară, cât și în afara țării – în direcția dezvoltării propriilor proiecte ca manager și antreprenor și și-a asumat, la o vârstă fragedă, o afacere în competitivul domeniu HoReCa  pe care a crescut-o și updatat-o constant la nevoile și provocările pieței respective. Anul trecut, a făcut un pas mai departe, în direcția proiectelor de dezvoltare imobiliară şi a reuşit deja să bifeze cu succes prima astfel de investiţie într-un cartier modern de case verzi.

Ion Prodănel demonstrează, de la an la an, că este exponentul unei generaţii de tineri antreprenori care acţionează cu determinare şi tenacitate. Care îşi demonstrează capacitatea de a lua decizii curajoase, autodisciplina,  adaptabilitatea, dar şi creativitatea în lumea de business. O generaţie capabilă şi chiar dornică să îşi asume task-uri complexe şi să dezvolte proiecte ambiţioase. Este reprezentantul tinerilor care privesc provocările mediului de business cu îndrăzneală şi cu o atitudine pozitivă:

”Probleme, pandemii, crize și dificultăți într-un mediu concurențial au existat în toate timpurile, dar asta este și frumusețea antreprenoriatului!  Felul în care reușești să treci peste ele face diferența într-un manager bun și unul mai puțin pregătit.”, explică domnia-sa.

Vede începutul anului 2024 venit sub impactul numeroaselor modificări fiscale, cele mai multe nu tocmai prietenoase pentru mediul de afaceri, dar nu se dezarmează, ci alege să privească provocările ca pe o nouă oportunitate de a-şi testa şi confirma abilităţile:

”Sunt sigur că va fi un an plin de provocări interesante, aşa cum au fost ultimii 4, de când a început pandemia. ”, declară Ion Prodănel.

Sursă foto: print.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dragoș Enescu, antreprenor: Trebuie să construiești pe valori solide pentru a avea rezultatele la care te aștepți

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Prodănel

Ultimele articole