Sunt vizați cei care stau pe strada Depozitelor. Joi se oprește apa potabilă în Piteşti

de | 14.02.2024 13:09 | Județean, Administrație, Pitești

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti anunță că va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, în ziua de joi, 15 februarie, între orele 9:00 și 13:00, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe strada Depozitelor.

Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia de lucrări în cadrul proiectului ”Extinderea reţelelor de apă şi canalizare menajeră str. Depozitelor – Colonia ACH, municipiul Piteşti, jud. Argeş“. Societatea recomandă cetățenilor afectați de această oprire să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile ”Lucrări programate‟ sau ”Avarii‟.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O fabrică din Argeș face angajări. 165 de locuri de muncă disponibile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000 | colonia ACH | Societatea Apă Canal 2000 SA

Ultimele articole