Un profesor din Argeș a fost trimis în judecată, după ce a pipăit o elevă minoră!

de | 30.04.2024 20:13 | Știri, Eveniment

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.

Din cercetările efectuate, s-a constatat că un profesor în vârstă de 45 de ani, din Mărăcineni, ar fi agresat, în ziua de 07 martie, sexual o minoră, elevă a unității școlare, în timp ce se aflau în incinta unității de învățământ.

Reamintim faptul că, la data de 18 martie a.c., după administrarea probatoriului bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar ulterior, a fost prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”, transmite IPJ Argeș.

Foto: national.ro/ descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Locomotiva unui tren cu zeci de călători a luat foc!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole