Locomotiva unui tren cu zeci de călători a luat foc!

de | 30.04.2024 19:25 | Știri, Eveniment

Un incendiu puternic a izbucnit la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în localitatea Hodoni din județul Timiș.

În urma evenimentului, aproximativ 60 de persoane s-au autoevacuat.

Flăcările au izbucnit la compartimentul motor al unui tren, R 2625 (automotor), în localitatea Hodoni, județul Timiș, potrivit Antena 3 CNN.

Trenul se deplasa pe ruta Satchinez-Periam, iar în momentul producerii incendiului acesta staționa în gara Hodoni, informează ISU Timiș.

A fost alertat Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și au fost trimise la locul evenimentului două autospeciale de stingere cu apă și spumă. La locul intervenției a fost alocată o ambulanță SAJ.

În sprijinul pompierilor a intervenit SVSU Satchinez. La sosirea la locul interventiei, s-a constatat că incendiul se manifesta cu degajări de fum la compartimentul motor.

S-au autoevacuat în siguranță aproximativ 60 de persoane, fără a necesita îngrijiri medicale”, a scris sursa citată.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un argeșean de 19 ani a furat o mașină, a condus-o și a abandonat-o, deși nu avea permis! A fost reținut pentru 24 de ore

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: