Un profesor de la Politehnica București- reținut pentru luare de mită!

de | 03.03.2023 15:48 | După locație, După subiect, Eveniment, Național, Știri

Un profesor de la Politehnica București- reținut pentru luare de mită!

Un profesor universitar de la Politehnica București a fosr reținut de DNA pentru luare de mită. Potrivit anchetatorilor, acesta este cercetat pentru 31 de fapte care au legătură cu implementarea unor proiecte cu fonduri europene.

Este vorba de profesorul universitar Dincă Cristian-Florian, director în cadrul Departamentului de Producere şi Utilizarea Energiei din cadrul aceleiași unități de învățământ.

Potrivit procurorilor, în perioada august 2020-februarie 2023, bărbatul ar fi cerut și primit de la o persoană, martor în acest caz, suma totală de 153.470 lei, în legătură cu îndeplinirea unor acte ce intrau în îndatoririle sale de serviciu, ca responsabil de proiect în cadrul proiectelor finanțate din fonduri nerambursabile “Asociat-474 PED/2020”, „Hybrid Solvent”, „In-No-Plastic”, „Dezvoltarea de solvent”, „Cap soft” derulate în cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti.

Joi, profesorul universitar a primit de la martor 6.000 de lei, moment în care a fost prins în flagrant.

Foto UPB

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Percheziții la mai multe firme din Argeș! Furt masiv de produse petroliere

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Universitatea Politehnica

Ultimele articole