Prognoză ANM. Cum va fi vremea de Revelion

de | 26.12.2022 19:00 | Știri, Județean, Lifestyle, Național

 

ANM a emis astăzi, 26 decembrie, prognoza meteo până la data de 8 ianuarie.

Dacă în prima parte a perioadei temperaturile ajung până la 13-14 grade Celsius, după Anul Nou temperaturile vor fi în scădere.

 

În zona Munteniei primele zile ale intervalului aduc vreme rece, ziua temperaturile vor ajunge la 6…7 grade și noaptea vor fi -3…-2 grade.

Vremea se va încălzi din nou ulterior iar valorile maxime vor ajunge până la 12 grade. Temperatura minima va ajunge la 2 grade.

Temperaturile vor avea tendința de scădere în a doua jumătate a intervalului iar probabilitatea de precipitații va fi crescută după data de 4 ianuarie.

În ceea ce privesc temperaturile, acestea vor scădea din nou, minima va ajunge la – 1 grad Celsius iar maxima va fi de 6 grade Celsius.

 

Prognoza meteo de Craciun si Revelion 2021. Cum va fi vremea in luna decembrie - Prognoză ANM. Cum va fi vremea de Revelion

Foto eNews.24

 

La munte va fi cald de Revelion dar în prima săptămână a noului an vremea se va răci, temperaturile minime ajungând la -5 grade Celsius iar maxima se va situa în jur de 0 grade.

Totodată probabilitatea de precipitații va fi scăzută pe toată perioada.

Informații actualizate despre starea vremii puteți afla AICI.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANM

Ultimele articole