anchetaonline.ro

Prognoza meteo! Cum va fi vremea în următoarele 2 săptămâni

de | 05.09.2022 18:41 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, care anunță temperaturi în creștere în primele zile. Ulterior, vremea se va răci.

Cum va fi vremea în Muntenia

Potrivit ANM, între 5 și 7 septembrie, temperaturile vor fi normale acestei perioade. De pe data de 8 septembrie, vremea se va încălzi simțitor, temperaturile urmând să ajungă la 27-29 de grade.

Din cea de-a doua săptămână a prognozei meteorologice, regimul termic va fi constat, maximele urmând să fie de 25-26 de grade, iar minimele de 12-13 grade.

Vremea în Banat

În Banat, temperaturile vor fi în creștere în prima săptămână a perioadei menționate, de la 25-26 de grade în primele zile, până la 27-28 de grade în 8-9 septembrie.

În weekend, se va observa o ușoară scădere a acestora, iar din cea de-a doua săptămână vor rămâne relativ constante în jurul a 23-24 de grade.

Ce temperaturi vor fi în Crișana

Valorile temperaturilor vor fi în general apropiate celor din normalul acestei perioade. Până pe 8 septembrie, se vor înregistra creșteri până în jurul a 28 de grade.

În weekend, vremea se va răci ușor, iar din cea de-a doua săptămână a intervalului menționat, temperaturile diurne se vor menține relativ constante în jurul a 22-23 de grade.

Prognoza meteo în Transilvania

În primele zile a perioadei, vremea va fi răcoroasă, urmând ca în perioada 8-11 septembrie, temperaturile să crească până la 23-24 de grade.

Și în Transilvania regimul termic va fi unul constant, în cea de-a două săptămână din septembrie, maximele atingând 21-22 de grade.

Vremea în Maramureș

Temperaturile vor fi în jurul mediilor climatologice perioadei în care ne aflăm. În 8 și 9 septembrie, temperaturile vor ajunge până la 24-26 de grade.

În weekend, se va înregistra o ușoară scădere. Cea de-a doua săptămână va debuta cu temperaturi plăcute, de 20-22 de grade, ce se vor menține pe întreaga durată a intervalului.

Cum va fi vremea în Moldova

Conform ANM, între 5 și 7 septembrie, vremea va fi răcoroasă în Moldova, maximele fiind de 19-21 de grade. În perioada 8-11 septembrie, vremea se va încălzi, ajungându-se la medii de 25-26 de grade.

Din cea de-a doua săptămână se răcorește, din nou, temperaturile urmând să gie de maxim 21-22 de grade.

Prognoza meteo pentru Dobrogea

Vremea va fi răcoroasă în primele zile și în Dobrogea, maximele fiind de 21 de grade. În perioada 8-11 septembrie se va încălzi, urmând să fie atinse 25-26 de grade.

Regimul termic va fi relativ constat în cea de-a doua săptămână, cu medii ale maximelor de 23-24 de grade.

Vremea în Oltenia

Temperaturile vor fi apropiate celor din normalul perioadei, în Oltenia, maximele urmând să fie în jurul a 24 de grade. Între 8 și 11 septembrie, vremea va fi caldă, temperaturile vor tinde să atingă 27-28 de grade.

Din cea de-a doua săptămână, regimul termic va fi relativ constant, cu medii ale maximelor de 24-25 de grade.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Administrația Națională de Meteorologie