Prognoza meteo pe o lună! Când vine vremea de primăvară

de | 18.04.2023 21:20 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Prognoza meteo pe o lună! Când vine vremea de primăvară

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Specialiștii anunță cum va fi vremea și cât timp va mai ploua.

Prognoza meteo 17.04.2023 – 24.04.2023

Conform meteorologilor ANM, temperaturile sunt apropiate de cele normale pentru perioada în care ne aflăm în majoritatea zonelor României.

În jumătatea sudică a României, dar și în est, regimul pluviometric va fi excedentar. În nord-vest și local în regiunile centrale, va fi deficitar.

Vremea în perioada 24.04.2023 – 01.05.2023

În săptămâna ce urmează, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru perioada în care ne aflăm, în toată țara.

De asemenea, precipitațiile vor fi, din punct de vedere al cantității, apropiate de normalul perioadei în care ne aflăm.

Meteo în săptămâna 01.05.2023 – 08.05.2023

Luna mai va sosi cu valorile termice specifice intervalului menționat. Astfel, temperaturile ar urma să fie apropiate de cele normale în toată țara.

Cantitățile de precipitații vor fi normale pentru acest interval.

Vremea în perioada 08.05.2023 – 15.05.2023

Și spre jumătatea lunii mai ne așteaptă vreme frumoasă, așa cum anunță meteorologii. Temperaturile vor fi specifice perioadei respective.

Totodată, în ceea ce privește cantitatea de precipitații, ploile vor fi local excedentare în extremitatea de nord-vest a țării, dar și local deficitare în sud-vest, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Foto Impact.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vestea momentului privind voucherele de vacanță!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANM