Programul de circulație al autobuzelor Publitrans în perioada 2 – 6 mai

de | 02.05.2024 11:35 | Județean, Importante, Lifestyle

Publitrans 2000 S.A informează beneficiarii serviciului de transport public local de călători că, în perioada 2 – 6 mai, circulaţia autobuzelor se va desfășura după un program special.

Pentru liniile de transport din municipiul Pitești astăzi, 2 mai programul autobuzelor va fi unul specific zilelor de vacanță.

Vineri, 3 mai programul după care vor circula autobuzele va fi unul specific zilelor de sâmbătă iar în intervalul 4 – 6 mai programul va fi unul specific zilelor de duminică.

Programul de circulație al liniei 1B va fi și el adaptat conform programului de funcționare al Argeș Mall și anume în ziua de 4 mai, ultima plecare va fi la orele 19:00, iar în prima zi de Paști, autobuzele nu vor circula.

Programul anunțat pentru liniile de transport din comunele: Bradu, Bascov, Mărăcineni, Oarja și cele din orașul Ștefănești, este unul nemodificat, cu excepția zilelor de 4 și 6 mai, când programul va fi specific unei zile de duminică, anunță reprezentanții  Publitrans.

Foto: Facebook Primaria Municipiului Pitesti

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Program special la Argeș Mall în următoarea perioadă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Publitrans

Ultimele articole