Programul „Masă Sănătoasă” în școli are un buget de peste 1,1 miliarde de lei

de | 18.01.2024 11:30 | Național, Economic, Politic

Peste 1,1 miliarde de lei este bugetul Programului Național „Masă Sănătoasă” în școli, o inițiativă ce depășește limitele educaționale și devine o investiție în viitorul României, precizează senatorul Dănuț Bica.

Acesta subliniază totodată faptul că programul Național „Masă Sănătoasă” în școli stimulează participarea școlară a copiilor la cursuri și contribuie la reducerea abandonului școlar.
În ultimii patru ani, cu PNL la Ministerul Educației, numărul școlilor care oferă mese copiilor a crescut de la 50 la 450, iar acum, datorită noului program, va ajunge la 1.000 de școli”, mai transmite senatorul Dănuț Bica pe pagina de socializare.
Danut Bica masa calda
Cum funcționează?
Școlile vor fi selectate echilibrat, acoperind nevoile sociale din diferite județe.
Primăriile pot completa programul guvernamental cu programe proprii de hrană pentru copii, arătându-ne că împreună putem face diferența.
Partidul Național Liberal este alături de familiile cu copii de vârstă școlară și susține familiile românești și educația în România”, mai adaugă Dănuț Bica.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș