Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Bani pentru drumurile comunale

de | 12.10.2023 14:27 | Județean, Economic

Alte proiecte primesc finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. La nivelul județului Argeș ultimele proiecte ce au primit finanțare vizează modernizarea drumurilor comunale din Rătești și Ciomăgești.

”Voi continua să vă sprijin în demersurile pe care le faceți pentru implementarea proiectelor în interesul cetățenilor! Ne dorim ca România să prospere și să ofere o viață mai bună tuturor locuitorilor săi, iar împreună putem atinge acest obiectiv!”, le-a transmis, luni, ministrul Adrian-Ioan Veștea, primarilor alături de care a semnat 58 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Ce proiecte au primit finanțare

Proiectele, în valoare totală de 673.946.324,63 de lei, urmăresc modernizarea și reabilitarea drumurilor de interes local, construirea unor poduri, podețe și punți pietonale, înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și a celor de canalizare, precum și înființarea unor sisteme inteligente de distribuție a gazelor naturale. Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” vizează realizarea a peste 9.000 km de rețele de alimentare cu apă, 17.000 km de rețele de canalizare, 2.000 km de drumuri județene și 15.000 km de drumuri locale, precum și a 104 obiective de investiții, preluate din Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), pentru sisteme de distribuție a gazelor naturale.

La nivelul județului Argeș au mai primit finanțare alte două proiecte: ”Modernizare drumuri comunale în comuna Rătești, județul Argeș” – 3.986.124,63 lei și ”Modernizare drumuri comunale: DC 188 (Ciomăgești – Dogari – limită județ Olt) – L=4,00 km, DC 193 (Ciomăgești-Păunești) – L=3,5 km, L total=7,5 km, în comuna Ciomăgești, Județ Argeș” – 10.000.000 lei.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

FC Argeș are sponsor nou!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Dezvoltării