Programul Național ”Masă Sănătoasă”. Peste 10.600 de beneficiari în Argeș!

de | 27.02.2024 16:37 | Național, Economic

Ministerul Educației anunță că a pus în consultare publică proiectul de Hotărâre pentru repartizarea pe unități/subdiviziuni administrativ-teritoriale și pe unități de învățământ a sumei, prevăzută în bugetul de stat pe anul 2024, pentru finanțarea Programului Național ”Masă Sănătoasă”! La nivelul Argeșului sunt estimați peste 10.600 de beneficiari, la cele 27 de unități de învățământ incluse în program.

Cei interesați pot consulta documentul supus consultării publice, inclusiv lista unităților de învățământ în care se implementează PNMS, numărul de beneficiari și sumele necesare pentru finanțarea programului în anul 2024 și a repartizării acesteia pe unități/subdiviziuni administrativ-teritoriale, aici. Autoritățile administrației publice locale pot stabili suplimentarea numărului de beneficiari, la nivelul unității administrativ-teritoriale, cu asigurarea finanțării, cu încadrare în sumele aprobate cu această destinație în bugetele locale ale unităților/subdiviziunilor administrativ-teritoriale. Potrivit listei publicate, la nivelul Argeșului sunt 27 de unități de învățământ și un număr de beneficiari estimați de 10.678, cu o sumă necesară pentru finanțarea programului în anul 2024 de 23.723 de mii lei.

Foto descriptiv. Sursă foto: pexels.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Important pentru elevi. Programul ”Masă sănătoasă” continuă și în 2024!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Educaţiei

Ultimele articole