O geantă cu 15.000 de euro a fost găsită de un polițist în Pitești!

de | 27.02.2024 17:02 | Știri, Eveniment, Importante

O geantă cu 15.000 de euro a fost găsită de un polițist în Pitești!

Polițistul, aflat în timpul liber, a găsit geanta, în seara zilei de luni, 26 februarie, în jurul orei 21:50, în timp ce se afla în timpul liber, la cumpărături, la un centru comercial din Pitești.

Bărbatul a observat la ieșirea spre parcare, o geantă de damă, pe o bancă, fără ca în apropierea acesteia să observe vreo persoană.

Polițistul a luat geanta și a dus-o la sediul secției unde lucrează, care arondează și locul în care obiectul a fost găsit.

Acolo, acesta împreună cu colegii, a verificat conținutul bagajului, găsind suma de aproximativ 15.000 de euro, precum și alte obiecte în baza cărora a putut stabili identitatea deținătoarei de drept.

Pe parcursul verificărilor s-a descoperit, în jurul orei 22:30, o adresă din comuna Bascov. Femeia, în vârstă de 45 de ani, care locuia la acea adresă a oferit relații pentru a rezulta fără nici un dubiu că este deținătoarea de drept a genții și conținutului, acesteia i-a fost restituit obiectul pierdut.

Felicitări comisarului șef de poliție BUNESCU Valentin Alin, din cadrul structurii de investigații criminale a Secției 2 Poliție Pitești, pentru modul în care a ales să își îndeplinească datoria de om și de polițist!”, transmite IPJ.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un tânăr de 27 de ani a fost găsit fără suflare într-un șanț din Timiș! Avea probleme psihice și dispăruse de acasă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: