Proiect caritabil de tradiție. La “Iulia Zamfirescu” din Mioveni elevii au gătit și au dăruit!

de | 20.12.2023 22:42 | Mioveni, Lifestyle

În prag de sărbătoare, motivați de dorința de a aduce bucurie în sufletele celor care se află în situații dificile, elevii Liceului Teoretic “Iulia Zamfirescu” și-au etalat talentul în gastronomie și priceperea în antreprenoriat în cadrul unei noi ediții a proiectului caritabil “De Crăciun, fii mai bun! Gătește și dăruiește!”.

Cu implicarea Consiliul Școlar al Elevilor din Liceul “Iulia Zamfirescu”, a Asociației de Părinți, a cadrelor didactice și bineînțeles cu participarea tuturor elevilor de la cele trei niveluri de învățământ din liceu, proiectul s-a dovedit un succes, banii obținuți din vânzarea produselor fiind destinați unor cazuri sociale. Beneficiarii acestei acțiuni de voluntariat organizată în scop caritabil au fost elevii din liceu aflați în situații vulnerabile, bătrânii de la Căminul pentru persoane vârstnice Mioveni și un micuț care suferă de afecțiuni cardiace, potrivit informării administrației locale.

Elevii, colindători pentru seniorii de la Centru

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

De asemenea, cei 47 de beneficiari ai Centrului pentru persoane vârstnice Mioveni au fost colindați de un grup de elevi și cadre didactice din cadrul Liceului Teoretic “Iulia Zamfirescu”. Pe lângă tradiționalele colinde, oaspeții le-au dăruit seniorilor și câte un mic cadou, care să le amintească de bucuria sărbătorilor de iarnă.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A fost adoptat bugetul pe 2024

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Orașului Mioveni