Un nou proiect depus de Primăria Ștefănești prin PNNR – va beneficia de finanțare

de | 12.05.2023 10:45 | Știri, Administrație, Județean, Ștefănești

Vești bune anunțate de primarul Nicolae Velcea!  Un nou proiect depus de Primăria Orașului Ștefănești prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta C15 – Educație va beneficia de finanțare.
În urma etapei de evaluare a eligibilității, a fost admis proiectul:„Dotare cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din orașul Ștefănești, Jud Argeș”.
Prin acest proiect se dorește creșterea capacității de reziliență ale sistemului educațional prin dotarea cu echipamente IT, mobilier și materiale educaționale a instituțiilor de învățământ aflate pe raza orașului Ștefănești, precum și dezvoltarea competențelor digitale și asigurarea accesului la învățământ de calitate pentru elevii din orașul nostru.
346621816 980636753064148 1744598262082618342 n - Un nou proiect depus de Primăria Ștefănești prin PNNR - va beneficia de finanțare
Acest proiect vizează dotarea unităților de învățământ din orașul Ștefănești cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale.
Prin realizarea acestui proiect, elevii din Ștefănești vor beneficia de următoarele :
  • săli de clasă dotate cu mobilier, table interactive, laptopuri/sisteme all-in-one, sisteme de sunet, camere videoconferință, imprimante multifuncționale, scanere documente portabile;
  • 3 laboratoare de informatică dotate cu table interactive, sisteme de tip desktop cu monitor/sisteme all-in-one sau laptop, multifuncționale, camere videoconferință, sisteme sunet, routere wifi;
  • 2 laboratoare de chimie dotate cu mobilier specific și materiale didactice specifice, inclusiv echipamente digitale;
  • 2 cabinete școlare dotate cu mobilier specific și materiale didactice specifice;
  • 2 cabinete de asistență pshiopedagogică dotate cu mobilier specific și materiale didactice specifice;
  • 1 sală de sport dotată cu echipamente și aparatură sportivă, precum și alte materiale didactice specifice desfășurării activităților sportive din sălile de sport.
De precizat faptul că valoarea totală a proiectului depus este de: 2.877.371, 48 lei cu TVA iar perioada de implementare a proiectului este de 20 luni, de la semnarea contractului de finanțare.
Investițiile în educație rămân o prioritate pentru mine și pentru administrația locală din care fac parte!”, a transmis Nicolae Velcea pe pagina sa de Facebook. 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ștefănești