Proiectul de buget al Piteștiului pe anul 2024 va fi supus votului

de | 05.02.2024 13:28 | Pitești, Administrație

Săptămâna aceasta, Proiectul de buget al Municipiului Pitești pe anul 2024 va fi supus votului, în ședința extraordinară a Consiliului Local. În cadrul dezbatereii publice desfășurate în luna ianuarie la sediul administrației locale, primarul Piteștiului, Cristian Gentea, preciza că față de 2023 există o creștere a bugetului de dezvoltare de 66,35%.

Joi, 8 februarie 2024, va avea loc ședința extraordinară a Consiliului Local (CL) al Municipiului Pitești, în care va fi votat Proiectul de buget al municipiului pe anul 2024. Detalii privitoare la propunerile cuprinse de Proiectul de buget al Municipiului Pitești pe anul 2024, în care au fost incluse, după analiză – ținând cont de prevederile legale și de disponibilitățile financiare – și cele primite de la cetățeni și de la consilierii locali, în urma dezbaterii publice, pot fi obținute prin consultarea documentelor postate pe site-ul oficial al Primăriei Pitești.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Primarul Cristian Gentea: ”Față de 2023 avem o creștere a bugetului de dezvoltare de 66,35%!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole