Proiectul Q.I.I.D., o inițiativă a tinerilor piteșteni: studiu de caz și seria de workshop-uri ”Maraton 4 viitor”!

de | 19.12.2023 14:40 | Pitești, Lifestyle

Concentrat pe îmbunătățirea accesului și a oportunităților oferite tinerilor din comunitatea noastră, proiectul Q.I.I.D. – ”Qvorum: investim în dezvoltare”, desfășurat de către asociația ”Azi elevi, mâine lideri”, cu sprijinul Primăriei Pitești, are ca scop să faciliteze și să promoveze dezvoltarea personală și profesională a tinerilor, prin intermediul unor programe educaționale și de orientare în carieră.

Potrivit informării administrației locale, prin acest proiect, organizatorii își propun să identifice și să abordeze nevoile specifice ale tinerilor, cu focus pe educație, oportunități de angajare și dezvoltare personală. În acest sens, asociația derulează un studiu de caz, adresat tuturor tinerilor din Argeș, care sunt invitați să completeze formularul disponibil prin accesarea link-ului de aici. Rezultatul vizat este facilitarea accesului tinerilor la informații și resurse esențiale pentru construirea unui viitor solid și promițător. De asemenea, în cadrul proiectului, în perioada lunii ianuarie 2024, este proiectată activitatea ”Maraton 4 viitor” – patru ateliere, susținute în fiecare sâmbătă din luna ianuarie, în care vor fi abordate tematicile: Implicare civică, Business, Orientare în carieră și Psihologie, de către specialiști în fiecare domeniu. Tinerii argeșeni sunt așteptați, în număr cât mai mare, să participe la aceste ateliere, înscrierea făcându-se prin accesarea aceluiași link de aici. Locațiile în care se vor desfășura atelierele vor fi anunțate după încheierea perioadei de înscrieri – pentru primul dintre workshop-uri, ultima zi de înscriere este 4 ianuarie 2024.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

CItiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Primăria Pitești vizitată de colindători

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești