Propunerea PNL Câmpulung: Investiții pentru reabilitarea sălii de sport a Școlii Gimnaziale ”Nanu Muscel”

de | 08.06.2023 14:39 | Știri, Câmpulung Muscel, Județean, Politic

Liberalii de la Câmpulung au depus un proiect important pentru tineri. Astfel, consilierii PNL, Crețu Constantin Cristinel, Dumitrescu Anca, State Ionel și Zaharia Nicolae, au depus un proiect de hotărâre important pentru tineri, în Consiliului Local al Municipiului Câmpulung Muscel. Prin acest proiect, liberalii cer aprobarea finanțării, în valoare de 300 000 lei, pentru înlocuirea suprafeței de joc și a reparației grupurilor sanitare din cadrul sălii de sport a Școlii Gimnaziale ”Nanu Muscel”.

Sursă foto: PNL Campulung

Consilierii PNL argumentează că aceste investiții sunt absolut necesare pentru elevii acestei școli, dar și pentru secția de volei feminin a Clubului Sportiv Muscel, în care sunt înscrise 80 de sportive, care-și desfășoară antrenamentele în această sală, toate fiind eleve în unitățile de învățământ din Câmpulung. Performanțele echipei de volei au fost răsplătite, în ultimii doi ani, cu două medalii, una de bronz și una de argint în cadrul Campionatului National de Volei feminin, categoria ”Speranțe”.

Sursă foto: PNL Campulung

”Suprafața de joc este inadecvată pentru desfășurarea activităților sportive”

”În prezent, elevii și sportivii nu-și mai pot desfășura orele de sport și antrenamentele în condiții fără risc. Suprafața pardoselii este într-un stadiu avansat de degradare, fiind utilizată timp de peste 16 ani. Conform declarațiilor sportivilor componenți ai lotului de volei “speranțe”, suprafața de joc cauzează dureri de genunchi, fiind un real pericol pentru sănătatea acestora. În mod similar, medicul ortoped Georgescu Stefan Alexandru atrage atenția asupra faptului că suprafața de joc este inadecvată pentru desfășurarea activităților sportive”, explică liberalii în comunicatul transmis.

Totodată liberalii mai explică că sursa de finanțare va fi indentificată de către Primarul Municipiului Câmpulung din bugetul local, iar sumele vor fi alocate prin intermediul Direcției Economice și Fiscale a Primăriei Municipiului Câmpulung.

Surtsă foto: PNL Campulung.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PNL Argeș: ”Spitalul din Călinești trebuie să fie prioritate pentru autoritățile locale!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Campulung