anchetaonline.ro

PNL Argeș: ”Spitalul din Călinești trebuie să fie prioritate pentru autoritățile locale!”

de | 06.06.2023 16:03 | Politic, Județean, Național, Știri

Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș, și Ionuț Gheorghe, directorul general al Casei de Asigurări de Sănătate Argeș, au participat azi la conferința “Cancer Survivor”, organizată de senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc, învingătoare a acestei boli. Liberalii argeșeni susțin investiția în sănătate și consideră că Spitalul de Boli Cronice Călinești este esențial pentru Strategia Națională pentru Combaterea Cancerului.

Sursă foto: PNL Arges

Pentru bolnavii de cancer fiecare minut, cu acțiuni concrete pentru combaterea cancerului, înseamnă viață. Iar PNL Argeș subliniază importanța investițiilor pentru a extinde serviciile medicale în complementaritate cu spitalul Călinești, în regim de ambulatoriu clinic și spitalizare de zi.

”În Argeș putem face multe în acest sens. Spitalul de Boli Cronice Călinești este esențial pentru Strategia Națională pentru Combaterea Cancerului. În această unitate spitalicească se fac îngrijiri paliative, care sunt critice pentru bolnavii oncologic. De aceea, e important să existe cât mai multe investiții pentru a extinde serviciile medicale în complementaritate cu spitalul Călinești, în regim de ambulatoriu clinic și spitalizare de zi. Doar așa vor putea fi ajutați mai mulți oameni!”, se arată în comunicatul PNL Argeș.

Liberalii argeșeni consideră prioritară investiția în sănătate. ”Bolnavii nu trebuie să fie nevoiți să ajungă la Pitești sau Mioveni pentru îngrijiri care s-ar putea face și în Călinești. Administrația PSD din Călinești însă nu-și știe prioritățile – întârzie extinderea și dotarea centrului de diagnostic din Călinești de ani de zile. Lucrurile nu pot continua așa. Îl felicităm pe Ionuț Gheorghe pentru tot ce face pentru a schimba starea de fapt la spitalul din Călinești”, mai arată PNL Argeș, potrivit sursei citate. Sursă foto: PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

”România a arătat că îndeplineşte pe deplin criteriile pentru integrarea în Spaţiul Schengen”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: