Proteste ale sindicaliștilor din Poliție și Penitenciare au loc în aceste momente, în fața Ministerului de Finanțe !

de | 09.08.2022 13:05 | Știri, Eveniment, Național

În aceste momente se țin proteste ale sindicaliștilor din Poliție și Penitenciare în fața Ministerului de Finanțe.
Scopul protestelor este de a trage un semnal de alarmă față de situația în care se află și cu privire la problemele cu care se confruntă. Astfel, la acest protest care va avea loc până la ora 14:00 s-au adunat câteva zeci de polițiști în fața Ministerului de Finanțe.
Salariile sunt proaste, iar drepturile le sunt încălcate, precizează Reprezentanții Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual.

Drepturile lor sunt în continuare sfidate grosolan de Guvern şi că printr-un proiect legislativ inițiat de Ministerul Muncii se continuă haosul în sistemul bugetar de salarizare și așa discreționar și politizat”, spun sindicaliștii.

Astfel, oficialii reclamă eforturi mari pentru niște salarii de nimic, care nu cresc. De asemenea, aceștia sunt nemulțumiți că nu vor beneficia de majorarea de 15% anunţată pentru unii bugetari.
Totodată, polițiștilor li s-au alăturat la protest și colegii lor din penitenciare.

 

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Încă un cutremur a lovit România, azi-noapte!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole