anchetaonline.ro

Proxenetism prin metoda Loverboy – 2 bărbaţi acuzați!

de | 24.10.2022 22:51 | Știri, Eveniment, Național

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău au acționat în cadrul unor activităţi operative în municipiul Arad și au prins doi bărbaţi din Călăraşi care sunt acuzaţi de proxenetism. Bărbații ar fi obligat, în repetate rânduri, două femei la activitatea de prostituţie.

Cei doi au fost rețiuți pentru 24 de ore, conform cluj24.ro

În fapt, din probatoriul administrat a reieşit că, în perioada iulie – octombrie, doi bărbaţi, de 32 şi 33 de ani, ambii din judeţul Călăraşi, folosind metoda ‘Loverboy’, ar fi săvârşit acte de proxenetism în şase judeţe din ţară, respectiv Sălaj, Cluj, Hunedoara, Braşov, Arad şi Constanţa, constând în aceea că au înlesnit, în mod repetat, activitatea de prostituţie a două persoane de sex feminin şi au beneficiat de sumele de bani obţinute de cele două femei”, scrie într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

De asemenea, organele oficiale au efectuat, duminică, o percheziţie auto şi patru controale corporale, în Arad, în urma cărora au descoperit şi ridicat patru telefoane mobile şi 2.200 de lei.

Faţă de cele două persoane bănuite de comiterea faptelor, poliţiştii au dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentaţi procurorului de caz cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, este adăugat în comunicatul precizat.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Copil de 1 an mort, după ce s-ar fi strangulat cu cablul de telefon!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: