anchetaonline.ro

Copil de 1 an mort, după ce s-ar fi strangulat cu cablul de telefon!

de | 24.10.2022 21:51 | Știri, Eveniment, Național

Eveniment tragic în această seară, pentru o familie din Nistorești, după ce copilul lor de numai un an a murit, după ce s-ar fi strangulat cu cablul de încărcare al unul telefon mobil, potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea, conform Digi24.

Este vorba de un copil de un an, adus de părinţi la medicul de familie din localitate şi împreună s-au deplasat către staţia de ambulanţă de la Năruja. Copilul, aflat în stop cardiac respirator, a fost preluat pe traseu de o ambulanţă cu asistent medical, care a început manevrele de resuscitare. Între timp, la faţa locului a sosit şi un echipaj de ambulanţă cu medic. Manevrele de resuscitare au fost continuate timp de o oră şi 30 de minute, dar, din păcate, fără răspuns”, a precizat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.

Conform sursei precizate, părinții au spus că cel mic s-ar fi strangulat accidentală cu un cablu de încărcare al telefonului mobil. Mama acestuia a fost cea care a sunat la 112.

Poliția a întocmi dosar penal de ucidere din culpă, urmând să fie stabilită cauza decesului după efectuarea necropsiei.

În această seară, la ora 18,25, prin apel SNUAU 112, un echipaj SAJ Vrancea a sesizat faptul că au preluat din localitatea Nistoreşti un copil în vârstă de aproximativ un an, care fusese găsit în stare de inconştienţă de către o rudă. Din nefericire, la scurt timp a fost constatat decesul acestuia”, au declarat reprezentanţii Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un poliţist şi-ar fi legat de un copac şi înfometat cei doi copii vitregi!

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: