anchetaonline.ro

PSD Câmpulung se mândrește cu noi membri

de | 17.09.2022 15:11 | Știri, Câmpulung Muscel, După locație, După subiect, Politic

Eveniment marcant, vineri seara, pentru organizația PSD Câmpulung. Noi membri au fost validați în ședința organizației.

Potrivit reprezentanților social-democraților, este vorba despre Corina Scarlat – matematician, Oana Durdun – profesor, Alexandra Tănăsie – jurnalist, Adrian Ana – inginer, Daniel Tican – bibliotecar, Marian Tincă – curier, Sebastian Ionuț – economist, Nuțis Konstantinos – student, Ion Pantilie – pensionar.

psd campulung - PSD Câmpulung se mândrește cu noi membri

Foto Facebook

Le urăm bun venit și așteptăm și alți câmpulungeni să ni se alăture!
Împreună suntem mai puternici!”, transmite PSD Câmpulung.

La conferința de presă au participat deputatul Simona Bucura-Oprescu, președinte interimar PSD Câmpulung și deputatul Nicolae Pavelescu.

Până la începutul lunii noiembrie ne dorim alegeri în toate organizațiile PSD pe secții de vot, iar apoi va avea loc Adunarea Generală a PSD Câmpulung în care cei peste 300 de membri vor putea alege noua conducere a organizației. Ne dorim reformarea organizației noastre de la Câmpulung.
Vreau să se știe că PSD și colegii noștri consilieri nu au generat conflictul de la Câmpulung, deci cine l-a generat trebuie să îl și încheie. Vedem neputință, conflict și scandal la Câmpulung, dar construcțiile care rezistă se fac pe timp de pace!
Suntem vocea câmpulungenilor în Consiliul Local. Nimeni nu va candida pentru funcția de viceprimar, nu facem jocuri politice.
Avem o singură prioritate: de a oferi o speranță și soluții pentru regenerarea Câmpulungului!
Ne pregătim cu cel mai bun program de guvernare locală și avem cei mai buni candidați! La Câmpulung s-a pierdut deja mult timp, iar Câmpulungul merită mai mult!”, a declarat deputatul Simona Bucura Oprescu.

Aici, la Câmpulung, ne propunem ca aleșii noștri locali să lucreze în interesul cetățenilor. La Câmpulung vrem să facem o echipă frumoasă, iar cetățenii vor fi în centrul atenției noastre!”, a transmis deputatul Nicolae Pavelescu.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung | Corina Scarlat | PSD | PSD Câmpulung