anchetaonline.ro

Putin l-a supărat pe Xi Jinping! Vrea să oprească războiul „cât mai curând posibil”

de | 16.09.2022 21:02 | Știri, După subiect, Politic

Vladimir Putin a declarat, vineri, în cadrul unei emisiuni la televiziunea indiană, că este dispus să încheie războiul din Ucraina „cât mai curând posibil”.

Liderul de la Kremlin a avut o întrevedere la OCS, Organizația de Cooperare de la Shanghai, cu prim-ministrul Indiei, Narendra Modi, care l-a „mustrat” pe liderul rus, precizând că „acum nu este timpul războiului”.

Cunosc poziția dumneavoastră cu privire la conflictul din Ucraina și vă cunosc și îngrijorările. Cu toții ne dorim ca asta să se încheie cât mai repede cu putință”, a declarat Vladimir Putin.

Dictatorul rus a mai spus că Ucraina refuză să cadă de acord asupra negocierilor.

De asemenea, liderul rus s-a întâlnit la summit cu dictatorul Xi Jinping, care și-ar fi exprimat îngrijorarea în ceea ce privește invazia din Ucraina.

Putin a susținut că Occidentul are drept scop destrămarea Rusiei și că acesta ar fi fost motivul pentru care a pornit invazia, în luna februarie.

Foto Digi fm

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ucraina | Vladimir Putin