Prima ninsoare în Argeș! Anunțul de ultimă oră al Salvamont!

de | 16.09.2022 20:06 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Lifestyle

Anunț de ultimă oră al Salvamont Argeș! În această noapte, se preconizează primele ninsori în zona montană a județului nostru.

Cei care doresc să vadă live prima ninsoarea care va cădea la munte sunt invitați de Salvamont să verifice webcam-ul Salvamont Argeș Cota 2000 Transfăgărașan – click aici. 

anunt salvamont - Prima ninsoare în Argeș! Anunțul de ultimă oră al Salvamont!

Foto Facebook

De asemenea, începând de sâmbătă, de la ora 12:00, va intra în vigoare un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabil până duminică, 18 septembrie, ora 20:00.

Aproape toată țara se află sub această atenționare. Potrivit meteorologilor, în vestul, nordul și centrul țării, temporar va ploua, iar în regiunile sudice și sud-estice vor fi perioade cu averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină și vijelii.

În intervale scurte de timp, dar mai ales prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și izolat 40…60 l/mp. Pe parcursul zilei de duminică aria ploilor se va restrânge spre regiunile nordice și centrale.

Duminică vremea se va răci accentuat, devenind deosebit de rece în vest, nord și centru. În zona montană înaltă trecător se vor semnala precipitații mixte”, transmite Administrația Națională de Meteorologie.

Totodată, în intervalul 18 septembrie, ora 02:00 – 18 septembrie, ora 20:00, va fi în vigoare un cod galben de intensificări ale vântului, în toate regiunile.

harta anm - Prima ninsoare în Argeș! Anunțul de ultimă oră al Salvamont!

Foto Meteo România

Vor fi viteze în general de 55…75 km/h în sud, sud-est, centru, nord-est, iar pe creste rafalele vor depăși 80…100 km/h.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pitești: O șoferiță a spulberat un bărbat pe trecerea de pietoni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Salvamont | Salvamont Argeș

Ultimele articole