A dat radarul peste cap! Piteștean prins cu 215 km/h pe autostrada A1

de | 24.04.2023 15:20 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Pitești

A dat radarul peste cap! Piteștean prins cu 215 km/h pe autostrada A1

Viteza reprezintă una dintre cauzele principale ale producerii accidentelor rutiere. Cu toate acestea, vitezomanii nu par să fie impresionați de campaniile de informare și prevenire ale polițiștilor rutieri, continuând să apese pedala de accelerație mai mult decât le este permis.

De exemplu, un piteștean a reușit „performanța” de a fi înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 215 km/h pe autostrada A1, pe sensul de mers către Pitești.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a fost prins în acest weekend în timp ce conducea cu viteză amețitoare pe A1, la kilometrul 86. Având în vedere că viteza cu care se deplasa era de 215 km/h, piteșteanul a depășit cu 85 km/h limita legală.

În urma faptei sale, bărbatul a primit o amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 120 de zile.

Cele mai multe accidente rutiere se produc din cauza vitezei

Potrivit unui bilanț al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, viteza excesivă și neadaptată la condițiile de drum a fost principala cauză a producerii accidentelor rutiere pe drumurile din Argeș, în anul 2022.

Mai exact, 22 de evenimente rutiere au avut loc în județ din această cauză.

De asemenea, în Arge, numărul accidentelor grave produse anul trecut a fost de 109.

Foto descriptiv Colaj: Stiri Sebes/ Special Arad

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pitești: Teribilism la volan! Au făcut „liniuțe” și au provocat un accident grav

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1